به گزارش پايگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان همدان،" مهندس زینب کرمیان" رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان اسدآباد اظهار کرد: از سال ۹۴ قراردادی به مبلغ ۸۶ میلیارد ریال برای تعریض ۱۰ کیلومتر از گردنه اسدآباد در جهت ایمنسازی آن و تبدیل ۱۰ متر عرض کنونی به ۲۷ متر با پیمانکار بسته شده است.
وی گفت: پروژه تعریض گردنه تا کنون ۴۰ درصد پیشرفت دارد که با تخصیص اعتبار و انجام عملیات آسفالتدر این محور پروژه به پیشرفت مناسبی خواهد رسید.
کرمیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ترافیک زیاد و عدم رعایت سرعت مطمئنه از سوی رانندگان در این محور و وجود خط ممتد موجب سختی و کندی عملیات خاکبرداری و خاکریزی برای پیمانکار شده است.
وی اضافه کرد: اینک برای تکمیل پروژه تعریض گردنه از جمله روشنایی، نصب حفاظ و آسفالت به ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که با تخصیص اعتبار فوق، شاهد تکمیل پروژه در جهت ایمنسازی آن و کاهش تصادفات و سقوط خودروها خواهیم بود.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان اسدآباد خاطرنشان کرد: تا کنون مبلغ ۵۰ میلیارد ریال برای پروژه هزینه شده که از این مبلغ ۲۵ میلیارد ریال از مطالبات پیمانکار است.
نظر شما